9 Δεκ 2016

Ενημέρωση για συνεδρίαση ΔΣ Συλλόγου στις 07-12-2016


Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 10:00, στα γραφεία του Συλλόγου (Δραγατσανίου 8),  πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ με θέματα: α) τη διοργάνωση της ετήσιας χριστουγεννιάτικης παιδικής εορτής και β) την πραγματοποίηση μιας δράσης αλληλεγγύης σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. 


Για το πρώτο θέμα αποφασίστηκε ομόφωνα η διοργάνωση της χριστουγεννιάτικης παιδικής εκδήλωσης το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου που θα περιλαμβάνει την παρακολούθηση παιδικής θεατρικής παράστασης. Επίσης, θα δοθούν δωροεπιταγές/δώρα για τα παιδιά των μελών που είναι γεννημένα έως το έτος 2003. Για  την εκδήλωση και τα δώρα θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου. 

Για το δεύτερο θέμα αποφασίστηκε ομόφωνα η συλλογή ρουχισμού, παιχνιδιών, τροφίμων και άλλων ειδών για ένα Ίδρυμα Κοινωνικής Πρόνοιας που έχει μεγάλες υλικές ανάγκες. Θα εκδοθεί σχετική Ανακοίνωση του Συλλόγου που θα περιλαμβάνει όλες τις σχετικές πληροφορίες. 

Επισημαίνουμε ότι η ΑΡΣΥ είναι σταθερά υπέρμαχος της πραγματοποίησης συλλογικών δράσεων αλληλεγγύης και εθελοντισμού και προτείνει - ενισχύει την ενεργή συμμετοχή του Συλλόγου μας και των μελών του σε αυτές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: