6 Δεκ 2016

Αποτελέσματα εκλογών Δεκεμβρίου 2016 για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που μας τίμησαν με την ψήφο τους, την εμπιστοσύνη τους και  ανέδειξαν σαν πρώτη παραταξη εμάς το Ανεξάρτητο Ενωτικό Ψηφοδέλτιο στις εκλογές για τα υπηρεσιακά συμβούλια.

Έχουμε και λέμε......μετά από διήμερη καταμέτρηση:

Έγκυρα 1365
Ανεξάρτητο Ενωτικό Ψηφοδέλτιο 410 (εκλέγονται οι Κώστας Τσατσούλης με αναπληρώτρια την Έλυα Κούρεντα)
Ενιαίο 325 εκλέγονται οι (κος Γεωργιάδης με αναπληρωτή τον Γιάννη Μαστρογιαννόπουλο)
ΠΑΣΚΕ 221
ΔΑΚΕ 152
                                                Αγωνιστική Συσπείρωση 114
                                                Σιδέρη Ελισάβετ(υποστηριζόμενη από την Ανοικτή Συνέλευση Υπαλλήλων) 53

Εδώ θα δείτε τα αποτελέσματα από τις εκλογές του 2015

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια, παιδιά!
Μία διόρθωση: Το Ψηφοδέλτιο με το οποίο συμμετείχα δεν είχε τον τίτλο "Σιδέρη Ελισάβετ" (όπως και το δικό σας δεν είχε τον τίτλο "Αυτόνομη Ριζοσπαστική ΣυνΕργασία" - αλλά ανεξάτητο ενωτικό ψηφοδέλτιο). Επίσης, το "Ενιαίο" δεν λεγόταν "Ενιαίο". Τα υπόλοιπα ψηφοδέλτια όντως είχαν τον διακριτικό τίτλο που αναφέρετε.
Κάντε την διόρθωση για την ορθή ενημέρωση τον συναδέλφων.
Λίζα Σιδέρη

arsy_05 είπε...

Η πρώτη θέση του Ανεξάρτητου Ενωτικού Ψηφοδελτίου στις εκλογές των ΥΣ είναι νίκη της συνεργασίας, της συλλογικότητας και της συναδελφικότητας.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία και την εμπιστοσύνη σας. Θα δουλέψουμε συλλογικά και ενωτικά ώστε να εκπροσωπήσουμε όλους τους συναδέλφους με γνώμονα το κοινό συμφέρον. Θα προσπαθήσουμε να δυναμώσουμε ουσιαστικά τη φωνή των εργαζομένων στα Υπηρεσιακά και Πειθαρχικά Συμβούλια του Υπουργείου μας.

Έλυα Κούρεντα

Ανώνυμος είπε...

Η εκπροσώπηση στα Υπηρεσιακά Συμβούλια υπερβαίνει κομματικούς, συνδικαλιστικούς, υπηρεσιακούς και άλλους περιορισμούς. Μέσω του Ανεξάρτητου Ενωτικού Ψηφοδελτίου και με την στήριξη όλων των συναδέλφων αναδείχθηκαν οι πραγματικά άξιοι και κατάλληλοι για αυτόν το ρόλο, χωρίς να γίνουν παραχωρήσεις ως προς τις δημοκρατικές και προοδευτικές αξίες. Κάτι που δεν είναι εύκολο ούτε αυτονόητο, όπως προσπαθούν να "περάσουν" διάφορα δήθεν "Ενιαία" ευκαιριακά σχήματα.
Ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν (περίπου 200 περισσότεροι από τις προηγούμενες εκλογές) και ιδιαίτερα όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους. Συνεχίζουμε! Χωρίς συμβιβασμούς._

Νίκος Μποσινάκος

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφοι της ΑΡΣΥ, θα πρέπει να κάνετε μια διόρθωση, που προφανώς εκ παραδρομής σας διέφυγε. Στο όνομα της υποψήφιας Ελισάβετ Σιδέρη θα πρέπει να υπάρχει η διευκρίνιση "υποστηριζόμενη από την Ανοικτή Συνέλευση Υπαλλήλων"

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων
Γιάννης Κοντός

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά το «ΕΝΙΑΙΟ» ποιοι είναι? help!

Ανώνυμος είπε...

Την ίδια απορία έχω και εγώ ...