27 Αυγ 2020

Στο Μαξίμου μπαίνεις μόνο με τεστ ... Δεν είμαστε όλοι ίσα κι όμοια

 Διαβάζουμε ότι:  σε  απόρθητο «κάστρο» έχει μετατραπεί το Μέγαρο Μαξίμου υπό το φόβο του κορωνοϊού. Στο κτίριο δεν περνάει κουνούπι χωρίς πρώτα να ελεγχθεί… Αν δεν έχει τεστ στα χέρια δεν φτάνεις ούτε έξω από την πόρτα.

Όσα για τα μέτρα προστασίας. Όλα τηρούνται με ευλάβεια. Μάσκες, αντισηπτικά, σαπούνια στη σειρά σύμφωνα με τις οδηγίες Τσιόδρα και ΕΟΔΥ. Τα μέτρα τηρούνται σχολαστικά και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κρούσμα.

Ωστόσο όποιος επιστρέφει από διακοπές πρώτα κάνει τεστ και μετά περνά την πόρτα. Ελέγχονται όλοι χωρίς εξαιρέσεις… Βλέπετε «ο φόβος, φυλάει τα έρμα» που λέει και ο θυμόσοφος λαός.

 Όσο συμβαίνουν αυτά στο Μαξίμου οι υπηρεσίες μας είναι ξέφραγα αμπέλια ..... από τις πόρτες των υπηρεσιών μας μπαίνει όποιος θέλει όποτε θέλει .... 

Όσον αφορά τα τεστ κατά την επιστροφή των υπαλλήλων από τις διακοπές τους αυτό στους συναδέλφους του Υπουργείου ακούγεται σαν το ποιο σύντομο ανέκδοτο .... 

Αλλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι ....  

Δεν είμαστε όλοι ίσα κι όμοια. Εξάλλου το «τεστ σε όλους» είναι ανάλογο με το «εύχομαι ειρήνη σε όλον τον κόσμο» όπως λέει και ο υπουργός Κικίλιας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: