11 Ιουν 2021

Βροντερό “Όχι” πολλών χιλιάδων εργαζομένων στο εργασιακό νομοσχέδιο (φωτό)

 Bροντερό «όχι» στο εργασιακό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση είπαν δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι, συνδικάτα, σωματεία, φοιτητικοί σύλλογοι και μέλη πολιτικών κομμάτων, στη διάρκεια των μαζικών συγκεντρώσεων που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εξωτερικοί χώροι
Δυστυχώς μικρή ήταν η συμμετοχή στις κινητοποιήσεις των συναδέλφων και άσχημη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι από τους εκλεγμένους της πλειοψηφίας ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ μόνο  3 κατέβηκαν στο ραντεβού μας έξω από το Υπουργείο . 

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του χρήστη George Petropoulos, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Συγκεκριμένα στις κινητοποιήσεις συμμετείχαν 3 από την ΠΑΣΚ και κανένας από την ΔΑΚΕ Υπ. Εργασίας  με αποτέλεσμα το πανό του Συλλόγου μας να μαζευτεί πολύ γρήγορα και να μην συμμετέχει στην πορεία.

 

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, πλήθος και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "ΜαΕξοθλλώς Ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας Κάτω τα χέρια από τα εργασιακά δικαιώματα ΕΝΩΣΗ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ Ο.Λ.Π." 



 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: