15 Ιουν 2009

Αποζημίωση μετακίνησης των εκτός Αθηνών συναδέλφων

Σήμερα πήρε απόφαση το ΔΣ του συλλόγου μας σχετικά με την Αποζημίωση μετακίνησης των εκτός Αθηνών συναδέλφων για την συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση και την εκλογική διαδικασία.


Λοιπόν σύμφωνα με την απόφαση αυτή οι συνάδελφοι που θα ταξιδέψουν οδικά με δικό τους όχημα θα επισυνάψουν τις αποδείξεις των διοδίων για τις οποίες θα αποζημιωθούν και θα λάβουν και χιλιομετρική αποζημίωση ύψους 0,15 ευρω ανά χιλιόμετρο. Οι συνάδελφοι που θα ταξιδέψουν από Θήβα, Λιβαδειά ή Χαλκίδα αφού δεν θα έχουν απόδειξη πληρωμής διοδίων θα λάβουν μόνο την αντίστοιχη χιλιομετρική αποζημίωση.


Για τους συναδέλφους τώρα που δεν είναι δυνατόν να έχουν οδική πρόσβαση στην Αθήνα (νησιά εκτός Λευκάδας) θα λάβουν το αντίτιμο που κατέβαλαν για την αγορά των εισιτηρίων τους ΄(αεροπορικών ή ακτοπλοϊκών ) εφόσον αυτό δεν ξεπερνά τα 160 ευρω.


Ταυτόχρονα υπάρχει μια πάγια αποζημίωση ύψους 20ευρω για όσους διανύσουν απόσταση μικρότερη των 200 χιλ. και ύψους 35ευρω για όσους διανύσουν 200 χιλ. και πάνω.


Αυτά ελπίζω έτι όπως τα έγραψα να είναι σε όλους κατανοητά. και όλοι οι συνάδελφοι από την επαρχεία να τα καταφέρουν και να έρθουν … στα μέρη μας.

Καταλαβαίνω και σέβομαι ότι για αυτούς τους συναδέλφους η συμμετοχή έχει πολύ μεγαλύτερο κόστος από ότι για τους συναδέλφους που ζουν στη μεγάλη πόλη για αυτό και μεγαλύτερη αξία. Είμαστε μεγάλοι άνθρωποι και έχουμε πλήθος οικογενειακών και άλλων υποχρεώσεων τις οποίες δεν είναι πάντα εύκολο να τις βάλουμε στην άκρη.
Ευχαριστούμε που θα είστε κοντά μας θα είναι μεγάλη μου χαρά να τα πούμε από κοντά…….

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλή η απόφαση ιδίως για εμάς που είμαστε από πολύ μακριά (Δωδεκάνησα)αν και τα 160 ευρώ δε φθάνουν για τα αεροπορικά.
Μήπως πρέπει να δούμε και την πρόταση, κάποιες περιοχές μακρινές να ψηφίζουν με επιστολή ;
(από το ότι ξέρω από Δωδεκάνησα θα ανέβουν μόνο δύο, από τους 10 και μάλιστα μιλάμε για αύξηση 100%, την άλλη φορά ήμουν μόνος ...)

viernes