25 Ιουν 2009

Αύριο στη γενική συνέλευση οοοοοοολοι..

Λοιπόν υπενθυμίζω την Παρασκευή και το Σάββατο έχουμε εκλογές. Ψηφίζουμε για την ανάδειξη του ΔΣ του Συλλόγου μας αλλά και για την ομοσπονδία των συλλόγων του Υπουργείου μας.


Αύριο 26.06.2009 και ημέρα Παρασκευή στις 10.30 θα αρχίσει η εκλογοαπολογιστική γενική μας συνέλευση (οι επιθεωρήσεις θα είναι κλειστές). Είναι απαραίτητο να είμαστε παρόντες όλοι είναι μια σημαντική στιγμή η στιγμή της επιλογής των αντιπροσώπων μας στο ΔΣ του συλλόγου μας. Είναι σημαντικά αυτά που οι υποψήφιοι αλλά και όλοι οι συνάδελφοι έχουν να μας πουν.


Μετά τη λήξη της γενικής συνέλευσης θα ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία. Θα γίνει λέει μια προσπάθεια ώστε η διαδικασία να ξεκινήσει πιο νωρίς και θα προηγηθούν οι συνάδελφοι της επαρχίας. Οι κάλπες κλείνουν στις 8.30 το απόγευμα.
Το Σάββατο 27.06.2009 οι κάλπες ανοίγουν στις 7.30 το πρωί και κλείνουν 8.30 το απόγευμα.



Τα ψηφοδέλτια είναι παραταξιακά και ενιαία δηλ στο ίδιο ψηφοδέλτιο της ίδιας παράταξης θα επιλεγούν και τα άτομα που θα μπούν στο ΔΣ αλλά και οι εκλέκτορες της ομοσπονδίας.



Εννοείται ότι πρέπει να έχουμε μαζί μας κάποιο έγγραφο (αστυνομική, υπηρεσιακή ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο) που να πιστοποιεί την ταυτότητα μας.



Αντε παιδιά με το καλό και ψηφίζουμε αυτόνομα μην ξεχνάμε τα βασικά.

1 σχόλιο:

red_inspector είπε...

Παιδιά καλή επιτυχία....!!!!!