19 Οκτ 2016

Πρόταση ΑΡΣΥ για συζήτηση στο ΔΣ του Συλλόγου για το θέμα των αναθέσεων


Τα μέλη της ΑΡΣΥ στο ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων Υπουργείου Εργασίας κατέθεσαν στις 19-10-16 την παρακάτω πρόταση συζήτησης προκειμένου να συζητηθεί στα πλαίσια του ΔΣ η διαιώνιση του σημερινού απαράδεκτου καθεστώτος τοποθέτησης σε θέσεις ευθύνης με ανάθεση στο Υπουργείο μας:

Αγαπητή Πρόεδρε και μέλη του ΔΣ,
Με αφορμή την πρόσφατη και κατά παράβαση κάθε έννοιας αξιοκρατίας απόφαση του Γενικού Γραμματέα (με εισήγηση του αρμόδιου Ειδικού Γραμματέα του Σ.ΕΠ.Ε) για ανάθεση καθηκόντων Προϊσταμένου στο Τμήμα Εργασιακών Σχέσεων Ελευσίνας, παρακαλούμε όπως συζητηθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας η διαιώνιση του σημερινού απαράδεκτου καθεστώτος τοποθέτησης σε θέσεις ευθύνης (Τμηματάρχες, Δ/ντες, Γενικοί Δ/ντες) με ανάθεση στο Υπουργείο μας. Σκοπός της συζήτησης θα είναι η λήψη αποφάσεων για ενέργειες του Συλλόγου ώστε να τηρείται η νομιμότητα και να επισπευσθεί η διαδικασία κρίσεων σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο.

Συνημμένα σας στέλνουμε την αριθμ. ΔΙΔΑΔ/Φ.35.46/2257/οικ.26574/14-10-2016 έγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης που αφορά την αναπλήρωση προϊσταμένων οργανικών μονάδων.

Συναδελφικά
Τα μέλη της ΑΡΣΥ στο ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: