19 Μαΐ 2020

Στην οδό Σταδίου και συγκεκριμένα ο Γιάννης Βρούτσης έχουν κατεβάσει τα μολύβια;

Διαβάζω σε σημερινό δημοσίευμα ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα στον πιθανό ανασχηματισμό της κυβέρνησης να φύγει ο Γιάννης Βρούτσης από το Υπ. Εργασίας . Γι αυτόν λέει τον λόγο στο Υπουργείο Εργασίας έχουν κατεβάσει τα μολύβια. 

Καλά μ αυτόν τον χαμό που γίνεται με τις απολύσεις να τρέχουν ... που τα προβλήματα (για να μην πω μπάχαλο) στην αγορά εργασίας είναι βουνό η ηγεσία του Υπουργείου μας έχει κατεβάσει τα μολύβια; 
Το τι γίνεται με τα ΜΜΕ τον ρόλο τους και την αξιοπιστία τους ... θα ασχολιθούμε ίσως άλλη φορά



Δείτε τι αναφέρει το σχετικό άρθρο: 

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, στην  οδό Σταδίου, μετά και το σχετικό δημοσίευμα  για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης και την πολύ σοβαρή πιθανότητα να μείνει εκτός νέου κυβερνητικού σχήματος ο Γιάννης Βρούτσης αλλά και τα μηνύματα που έχει φροντίσει να στείλει το Μέγαρο Μαξίμου, έχουν κατεβάσει τα μολύβια. Το γεγονός προκαλεί σοβαρές παρενέργειες στην μεγάλη αυτή πρόσκληση του ΟΑΕΔ που αναμένουν χιλιάδες άνεργοι.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η χθεσινή αναφορά του πρωθυπουργού σε στενούς του συνεργάτες που διέρρευσε από το Μέγαρο Μαξίμου ότι «οι υπουργοί έχουν πολλή δουλειά να κάνουν και οφείλουν όλοι να ασχολούνται με το έργο τους κι όχι με σενάρια ανασχηματισμού που λειτουργούν αποπροσανατολιστικά για το έργο της κυβέρνησης» και ότι «το ενδιαφέρον του Πρωθυπουργού είναι στραμμένο στην αντιμετώπιση της πανδημίας, στην επανεκκίνηση του τουρισμού και συνολικότερα της οικονομικής δραστηριότητας και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων απασχόλησης ώστε να περιοριστεί η απώλεια θέσεων εργασίας. Γι’ αυτό το λόγο έχει συνεχείς συσκέψεις και σε αυτό το έργο θέλει προσηλωμένους τους υπουργούς κι όχι στη σεναριολογία», αφορούσε και τη νέα κοινωφελή που καθυστερεί αδικαιολόγητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: