7 Μαΐ 2020

Ανοίγουν απ' τη Δευτέρα τα καταστήματα της ΔΕΗ, με συστήματα θερμομέτρησης των πελατών


Καθώς σταδιακά επανέρχεται η χώρα και η οικονομία στην "νέα κανονικότητα" όπως είναι λογικό σταδιακά ανοίγουν και οι δημόσιες υπηρεσίες που ήταν κλειστές το διάστημα του lockdown . 


Διαβάζουμε  ότι με αυξημένα μέτρα προστασίας που θα περιλαμβάνουν και θερμομέτρηση των πελατών, θα ανοίξουν από την προσεχή Δευτέρα 11 Μαΐου τα καταστήματα της ΔΕΗ, όπως ανακοίνωσε απόψε η επιχείρηση.   

Διαβάζουμε επίσης ότι :

  • Τα καταστήματα της ΔΕΗ από τη Δευτέρα θα λειτουργούν αποκλειστικά για πληρωμές, σύναψη νέων συμβολαίων και αλλαγή στοιχείων συμβολαίων.
 


  • Η είσοδος στα καταστήματα θα γίνεται μετά από θερμομέτρηση των εισερχομένων μέσα από ειδικές πύλες ή συσκευές θερμομέτρησης.

Η ΔΕΗ τονίζει πως έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών της και τα στοιχεία της θερμομέτρησης δεν θα καταγράφονται. Παράλληλα, μέσα στα καταστήματα θα υπάρχουν συσκευές απολύμανσης των χεριών, ενώ οι υπάλληλοι θα φορούν υποχρεωτικά μάσκες. Το ίδιο συνίσταται και στους πελάτες, που εισέρχονται στο χώρο.


Διαβάζοντας όλα αυτά εύλογα δημιουργείται η ερώτηση η τα πρωτοδικεία με θερμομέτρηση η ΔΕΗ με θερμομέτρηση και οι υπηρεσίες μας χύμα στο κύμα;
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: