26 Φεβ 2015

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά της νέας Κυβέρνησης

Κινητοποιήσεις ενάντια στην κυβερνητική συμφωνία με τους δανειστές έχουν προγραμματίσει για το απόγευμα της Πέμπτης η ΑΝΤικαπιταλιστική ΑΡιστερή Συνεργασία για την Ανατροπή (ΑΝΤΑΡΣΥΑ), η οποία στις 18:00 πραγματοποιεί προσυγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος της Αθήνας, στο Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.


Εν τω μεταξύ, το ΚΚΕ έχει προγραμματίσει για την Παρασκευή στις 19:00 συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα.

Στο δρόμο να χαρούμε πορεία χωρίς αστυνομία.... 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενας μήνας έχει περάσει από τις εκλογές. Μέσα σε αυτόν το μήνα η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, ουσιαστικά, στραπατσάρισε τις προσδοκίες που καλλιεργούσε σε τμήματα των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων ότι θα εφαρμόσει φιλολαϊκή πολιτική, αποκάλυψε το πραγματικό περιεχόμενο της πολιτικής της, που υπήρχε άλλωστε στο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης στις λεπτομέρειές του, που περιλάμβαναν όμως χοντρές δεσμεύσεις απέναντι στο κεφάλαιο και την ΕΕ και που έκρυψε καλά πίσω από μια ανέξοδη συνθηματολογία.Απέναντι σε αυτή την κατάσταση, η μόνη δύναμη που χαλάει τη σούπα είναι το ΚΚΕ και οι χιλιάδες που συμπορεύτηκαν μαζί του στο μεγάλο χτεσινό συλλαλητήριο, που απαίτησε την πραγματική κατάργηση των μνημονίων και των αντιλαϊκών νόμων, την ανάκτηση των εργατικών - λαϊκών απωλειών, την υπεράσπιση των σύγχρονων αναγκών και δικαιωμάτων, τη ρήξη με την ΕΕ, το κεφάλαιο και την εξουσία τους.

Ανώνυμος είπε...

Η 'ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ' ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ Κ.Κ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ ΟΤΙ ΕΚΤΙΜΗΘΗΚΕ ΔΕΟΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ,ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΘΥΜΙΖΩ ΜΕ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ 5,4% .ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ SITE ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ