1 Φεβ 2015

Κοινή συνεδρίαση Δευτέρα 020-02-2015



Κοινή συνεδρίαση των Δ.Σ. της Ο.Σ.ΥΠ.Ε. και των Συλλόγων, Υπαλλήλων Υπουργείου Εργασίας, Γενικής Γραμματείας Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων, που θα πραγματοποιηθεί την 02 Φεβρουαρίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00΄ π.μ., στη μεγάλη αίθουσα του Υπουργείου  επί της οδού Δραγατσανίου 8, στον 5ο όροφο, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα ακόλουθα θέματα:

1.      Εκτίμηση της κατάστασης έπειτα από τη μεταφορά της Κοινωνικής Ασφάλισης  στο Υπουργείο Υγείας.
2.      Λοιπά θέματα.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

με την πίτα και τα βραβεία των αριστούχων τι θα γίνει;

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δεν κάνουν ένα συνέδριο στο Ναυπλιο......

Ανώνυμος είπε...

Ναυπλιον κοντα είναι ..... κάπου μακριά να πάνε ....

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον κάποιοι τα έχουν μπερδέψει... Συνέδριο των εκλεκτόρων για Ομοσπονδία είχε γίνει το 2009 στο Ναύπλιο. Συνέδριο των εκλεκτόρων για Ομοσπονδία έγινε και το 2012 στην Ομόνοια. Όσους ενόχλησε (δικαίως, ίσως) τα χρήματα που σπαταλήθηκαν το 2009, θα έπρεπε να διαμαρτυρηθούν τότε (πολλοί συνάδελφοι το έκαναν). Σήμερα, η Ομοσπονδία συνεδρίασε - μέσα στο Υπουργείο - για το θέμα της μεταφοράς των αρμοδιοτήτων της ΓΓΚΑ - από το Υπουργείο Εργασίας στο Υπουργείο Υγείας.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑ ΧΑ "με ευθεία αποδυνάμωση του ρόλου του και υποβάθμιση των αρμοδιοτήτων του " γιατί τα οργανογραμματα και η επανδρωση των τμημάτων ήταν σε λοξή υποβαθμηση;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΜΟΝΟΝ,ΑΛΛΑ ΑΗΔΙΑΣΑΜΕ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΥΣΤΟΛΗ ΣΠΑΤΑΛΗ.
ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΩΝ,ΜΕ ΖΕΜΠΕΚΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ.
ΜΗΠΩΣ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ...ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.
ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΟΥΝ ΛΙΓΟ..

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.
ΖΗΤΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Συνέδριο θα γίνει προφανώς μετά τις εκλογές του Ιουνίου (όπου ελπίζω να ψηφιστούν, επιτέλους, πρόσωπα που είναι δίπλα σε όλους τους συναδέλφους και εργάζονται - δεν κυκλοφορούν στους διαδρόμους ως φερέφωνα του σάπιου συστήματος). Και να τοποθετηθούν, επιτέλους, οι συνάδελφοι στην εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. ζητώντας ενημέρωση για τις όποιες σπατάλες των χρημάτων που οι ίδιοι διέθεσαν στα συνδικαλιστικά όργανα.