26 Φεβ 2015

Στέλνει Spam ο κος Βρούτσης;

  Εδώ και κάμποσο καιρό, από τον Φεβρουάριο, ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης βομβαρδίζει τις διευθύνσεις των υπηρεσιακών ηλεκτρονικών ταχυδρομείων συναδέλφων του υπουργείου με ανακοινώσεις, καταγγελίες, δελτία τύπου κ.α.
Όχι, ο Βρούτσης δεν διατηρεί κάποιον υπηρεσιακό δεσμό με το υπουργείο μας.  Και τα μηνύματα που στέλνει δεν αφορούν ερωτήσεις προς υπηρεσία ούτε συνδικαλιστικά θέματα του υπουργείου.  Δείχνοντας έλλειψη ήθους και πολιτικού επιπέδου, εκμεταλλεύεται τα δεδομένα που είχε συγκεντρώσει ως υπουργός για να στέλνει αντιπολιτευτικό υλικό σε μέιλ που αποκλειστικό σκοπό έχουν τη συνδρομή στο υπηρεσιακό μας έργο.
Αλλά, όπως φαίνεται, για τον Βρούτση και το επιτελείο του, έννοιες όπως "δημόσιος λειτουργός" ή "εύρυθμη λειτουργία του δημοσίου", τους είναι παντελώς άγνωστες και αδιάφορες.  Εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν το Δημόσιο ως τσιφλίκι τους, μια αγελάδα για άρμεγμα.  Η θητεία του στο υπουργείο δεν στάθηκε ικανή να του μάθει τα στοιχειώδη.
Δεν εκπλησσόμαστε.  Το ενδιαφέρον του για τους εργαζόμενους και το δημόσιο συμφέρον έχει εκδηλωθεί πολύ καλά όταν ήταν υπουργός Εργασίας.

Όποιος συνάδελφος θέλει να απαλλαγεί, ας στείλει απαντητικό μέιλ  στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Βρούτση, υπενθυμίζοντας δεόντως ότι οι συγκεκριμένες διευθύνσεις ηλ.ταχυδρομείου του υπουργείου χρησιμοποιούνται μόνο για υπηρεσιακούς σκοπούς.  Αν δεν ξέρει πώς να το κάνει ή θέλει, επιπλέον, να μπλοκάρει ως "σπαμ" (spam) τα μέιλ αυτά, ας επικοινωνήσει με τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
Αναδημοσιρυση από μπλογκ των συναδέλφων της ΑΣΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: