15 Ιουλ 2016

Συνεδρίαση ΔΣ Συλλόγου-Τρίτη 19/7/2016

Tην Τρίτη 19/7/2016 και ώρα 10:00 πμ. θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που  στα γραφεία του Συλλόγου, με θέματα ημερήσιας διάταξης:


  1. Διαμόρφωση θέσεων του Συλλόγου αναφορικά με την ειδική εκπαίδευση των Επιθεωρητών σύμφωνα με το άρθρο 6 του ν. 3996/11 και τον σχεδιασμό του γραφείου του Ειδικού Γραμματέα για πραγματοποίησή του στο ΕΚΔΔΑ.
  2. Λοιπά θέματα
Καλούνται οι συνάδελφοι να υποβάλλουν προτάσεις, παρατηρήσεις, απόψεις 


στο e-mail: arsy.yeka@gmail.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για ποιόν ακριβώς λόγο όπως υπονοείται από την ανακοίνωση ενοχλεί το γεγονός ότι η εκπαίδευση των νέων επιθεωρητών θα γίνει από το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, τον επίσημο και πιστοποιημένο φορέα του Κράτους για την εκπαίδευση και την επιμόρφωση των στελεχών του Δημοσίου?

Ρητά εξάλλου αναφέρεται στο νόμο 3996/2011, άρθρο 6, παρ. 3:

"Η εκπαίδευση και η δια βίου επαγγελματική κατάρτιση του προσωπικού του Σ.ΕΠ.Ε. γίνεται ανά περιοδικά διαστήματα και μπορεί να πραγματοποιείται σε συνεργασία και με το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης...".

Σε μία περίοδο που το Σώμα έχει άμεση ανάγκη από την ενδυνάμωσή του με νέους επιθεωρητές για ποιο λόγο ο Σύλλογος προσπαθεί να δημιουργήσει θέμα με την εκπαίδευση νέων στελεχών?

Ανώνυμος είπε...

Προς ανωνυμο11,14
Αυτή είναι η δουλιά των συνδικαλιστών,να εχουν λόγο για όλα.