31 Μαρ 2015

Ευχαριστούμε !!!!

To “Ανεξάρτητο Ενωτικό Ψηφοδέλτιο” (υποστηριζόμενο από Αυτόνομη Πρωτοβουλία, Ανοικτή Συνέλευση Υπαλλήλων και Συνεργαζόμενους) έκανε την… ανατροπή, και με την εμπιστοσύνη που επέδειξαν οι συνάδελφοι με την ψήφο τους στους υποψήφιους της, κατάφερε να εκλέξει έναν αιρετό εκπρόσωπο για τοΥπηρεσιακό Συμβούλιο του ΥπουργείουΕργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης &Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια θετική εξέλιξη καθώς αναδείχθηκε πρώτη δύναμη και αυτή η νίκη είναι του Ενωτικού Ψηφοδελτίου, των αξιών και των αρχών που αυτό υποστηρίζει και είναι νίκη ΟΛΩΝ των συναδέλφων.
Η ανάγκη για αιρετούς εκπροσώπους που να είναι παρόντες στους αγώνες του κλάδου, που να πιστεύουν στο θεσμό των υπηρεσιακών συμβουλίων, που να μπορούν και να θέλουν να προασπίζονται τα συμφέροντα των εργαζομένων καταδείχθηκε μέσα από αυτές τις εκλογές. Για εκπροσώπους που να αναδεικνύουν τα προβλήματα και να καταγγέλλουν τις παραλείψεις και της κυβέρνησης και όσων βρίσκονται σε θέση ευθύνης.
Ευχαριστούμε τους συναδέλφους για την εμπιστοσύνη τους και τους διαβεβαιώνουμε ότι :
Σκοπεύουμε να υπηρετήσουμε τους συναδέλφους λαμβάνοντας υπόψη το κοινό καλό χωρίς υποταγή σε μικροκομματικές νοοτροπίες και πρακτικές. 
Θα είμαστε κοντά σε δίκαια αιτήματα εργαζομένων με αλληλεγγύη και συναδελφικότητα. 
Θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να διασφαλιστεί η δίκαιη και ίση μεταχείριση κάθε εργαζόμενου και η διαφάνεια των διαδικασιών.

Με ολοκληρωμένες θέσεις, χωρίς συμβιβασμούς, με αγωνιστική στάση και συνέπεια η παράταξή μας θα συμβάλει αποφασιστικά στην ουσιαστική στήριξη του θεσμού του Υπηρεσιακού Συμβουλίου.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί το ΠΑΣΟΚ είναι σε διάλυση και στο υπουργείο η ΠΑΣΚ παίρνει 45%.
Τι εξήγηση μπορεί κάποιος να δώσει.

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΑΣΚ πήρε 28%.
Μεγάλο ποσοστό, πάντως, συγκρινόμενο με τις Βουλευτικές εκλογές.
Φήμες, λένε, ότι στις εκλογές του Ιουνίου θα κατέβει με άλλο όνομα. Με ο,τιδήποτε δεν παραπέμπει σε ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο όνομα;
Η ΠΑΣΚ προσπαθώντας να κερδίσει τις εκλογές του Συλλόγου τον Ιούνιου του 15 θα αλλάξει μέχρι και φύλο..

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΑΣΚΕ στο Υπουργείο θα αλλάξει όνομα μόνο με «άνωθεν» εντολή και σε απόλυτη ευθυγράμμιση με την γενικότερη κομματική γραμμή του διαλυμένου πλέον ΠΑΣΟΚ. Είναι κομματικός ΣΤΡΑΤΟΣ και θα ακολουθήσει οδηγίες των μεγαλοσυνδικαλιστών της ΠΑΣΚΕ της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ αλλά και του συνδικαλιστικού του ΠΑΣΟΚ.

Σε κάθε περίπτωση αυτά τα συμφέροντα θα συνεχίζει να εξυπηρετεί. Όποιος νομίζει κάτι διαφορετικό απλά κοροϊδεύει τον εαυτό του…