10 Ιουν 2015

Επιστρέφει στους δέκτες η ΕΡΤ την Πέμπτη (11/6) - Μεγάλη συναυλία στο Ραδιομέγαρο

Μεγάλη συναυλία στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου
Στο πλαίσιο ανοίγματος της ΕΡΤ προγραμματίζεται μεγάλη συναυλία στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου στις 20:00 από τα Μουσικά Σύνολα και υπό τη διεύθυνση του Στάθη Σούλη.

Επί σκηνής επίσης θα βρεθούν πολλοί καλλιτέχνες, ανάμεσά τους οι: Θάνος Μικρούτσικος με την Αφροδίτη Μάνου και τον Κώστα Θωμαϊδη, η λαϊκή ορχήστρα Χρήστος Λεοντής υπό τη διεύθυνση του συνθέτη και με τη σύμπραξη των Ιωάννας Φόρτη και Ζαχαρία Καρούνη, ο Γιώργος Ανδρέου με την Ελένη Τσαλιγοπούλου, οι Encardia, ο Κώστας Λειβαδάς, ο Απόστολος Ρίζος και ο Νίκος Ζιώγαλας.
Η συναυλία θα μεταδίδεται ζωντανά και από το Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕΡΑ.

Με νέο πρόγραμμα επιστρέφει στους δέκτες την Πέμπτη (11/6/2015) η ΕΡΤ.
Το άνοιγμα θα κάνουν στις 06:00 οι δημοσιογράφοι Νίκος Αγγελίδης και Βασιλική Χαϊνά με την «Πρωινή Ενημέρωση» μέχρι τις 08:00 ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη θα πάρουν και μέχρι τις 10:00 η Μαριλένα Κατσίμη και ο Γιάννης Δάρρας και στη συνέχεια, μέχρι τις 12:00 ο Φάνης Παπαθανασίου και η Μάριον Μιχελιδάκη.
Ο ενημερωτικός μαραθώνιος της ΕΡΤ θα συνεχιστεί στις 16:00 με την εκπομπή «OnERT» και τους Ελένη Χρονά και Ανδρέα Ροδίτη.
Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ημέρας θα μεταδοθεί στις 21:00 και θα το παρουσιάζει ο Πάνος Χαρίτος, ενώ η ανασκόπηση της ημέρας στο νυχτερινό δελτίο, στις 24:00.
Στις 22:00 θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου «Το χαμένο σήμα της Δημοκρατίας» και στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση με τον δημιουργό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να προσληφθούν οι συγγενείς των νεκρών της ερτ.............