23 Ιουν 2015

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από δυο τουλάχιστον υποψήφιες του συνδυασμού σας θα χάσετε ψήφους.
Θα σας ψηφήσω με μια παρατήρηση.
Ο λύκος την τρίχα του αλλάζει , την γνώμη του δεν την αλλάζει.
Η αλλιώς--- Τον λύκο τον κουρέβανε και αυτος ρώταγε, που τα πας τα πρόβατα.
Ο παλιός

Ανώνυμος είπε...

Τι κολοτούμπα ήταν αυτή βρε παιδιά της Σαμαρίνας......,
Θα γίνουμε παιδιά της πείνας.......

Να σταματήσει μια υποψήφια σας ,να το παίζει Συριζαία και αντιστασιακιά και να προκαλεί στο FB γιατι σας κάνει πολύ κακό.
Σας συμπαθώ και σας εκτιμώ.

Ανώνυμος είπε...

Παλιέ στόχο θα βάλουμε τις γυναίκες ; Τζάμπα τα σεμινάρια για τη διάκριση λόγω φύλλου, Ανώνυμε συνάδελφε σου προτείνω να το επαναλάβεις, μάλλον δεν κατάλαβες τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφοι σταματήστε να τον παίζεται

Ανώνυμος είπε...

Άμα δεν υπακούσει εις τα εντολάς σου συνάδελφε, θα την κάνεις ντα ντα; Ξέρεις αυτή που το παίζει..

arsy_05 είπε...

Ορισμένα σχόλια σε αυτό το post είναι ο απόλυτος ορισμός της «συκοφαντίας».

Στοχοποιούν τις γυναίκες υποψήφιες της ΑΡΣΥ βάζοντας τους αναγνώστες να ψάξουν ποιες δύο (2) θα μπορούσαν δυνητικά να αφορούν τα σχόλια…
Και έτσι αρχίζει το γαϊτανάκι των φημών και του γνωστού «ράδιο αρβύλα»…
«Τι άραγε αφορά;» «Ποια θα μπορούσε να αφορά;» «Γιατί το γράψανε;» κτλ. Φυσικά απάντηση δεν υπάρχει και όλες οι υποψήφιες, κατά περίπτωση, θα λάβουν λίγη από τη λάσπη στο ανεμιστήρα.

Όποιοι συνάδελφοι, γιατί συνάδελφοι είναι, που μπαίνουν σε τέτοιου είδους πρακτικές κάνουν μεγάλη ζημιά στην συναδελφικότητα., στις διαπροσωπικές σχέσεις και στην ενότητα αναμεταξύ μας.

Όποιος συνδικαλίζεται εκτίθεται και αυτό έχει ένα σημαντικό προσωπικό κόστος. Προσπάθεια συκοφάντησης όπως η παραπάνω, κατά τη γνώμη έχει ως μόνο στόχο να κλείσει στόματα. Να σταματήσει κάποιες από εμάς να συνδικαλιζόμαστε και να μιλάμε ελεύθερα δημόσια. Ας μην κάνουμε σε κανένα αυτή τη χάρη.

Σε πείσμα λοιπόν όλων όσων προσπαθούν για το αντίθετο, οι γυναίκες (αλλά και οι άντρες) του Υπουργείου μας, πρέπει να μπορούν να συνδικαλίζονται ελεύθερα, να διατυπώνουν ελεύθερα τη γνώμη τους, να δημοσιεύουν ελεύθερα και να συμμετέχουν στα κοινά. Αυτό είναι δικαίωμα που πρέπει όλοι να διαφυλάξουμε. Λιτσαρίσματα ή/και γιουχαρίσματα δεν έχουν θέση στο Σύλλογό μας.

Και με το θάρρος της προσωπικής μου γνώμης και του επώνυμου σχολίου μου, θέτω ένα ερώτημα ουσίας, και όχι διαδρόμου, ως προς τις υποψηφιότητες των παρατάξεων που συμμετέχουν σε αυτές τις εκλογές :

Ποια είναι θέση στο συνδικαλιστικό κίνημα των Διευθυντών Συνδικαλιστών; Μπορούν να εκπροσωπήσουν αποτελεσματικά τα συμφέροντα των εργαζομένων παράλληλα με τη θέση τους στην ιεραρχία και τα διευθυντικά τους καθήκοντα; Τι εξυπηρετούν υποψηφιότητες Διευθυντών σε ποσοστό 25-30% των ψηφοδελτίων;

Ανώνυμος είπε...

Ζητώ συγνώμη δεν είχα πρόθεση να θίξω καμιά γυναίκα συνάδελφο. Με παραπληροφόρησαν και υπέρβαλα.
Λάθος η αναφορά μου και βιαστική. Συμφωνώ με το ερώτημα για τις υποψηφιότητες Διευθυντών.
Σας εκτιμώ
Ο παλιός