16 Δεκ 2014

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2014



Ο Σύλλογος μας διοργανώνει  και φέτος  πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων – δράσεων - παροχών με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν, να χαρούν, να ξεφύγουν, να διασκεδάσουν.


1. Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:00 π.μ., στον Πολυχώρο Πολιτισμού ΑΘΗΝΑΪΣ (Ιερά Οδός & Καστοριάς 34-36 Βοτανικός τηλ.2103480000), θα πραγματοποιηθεί παιδική χριστουγεννιάτικη γιορτή (για παιδιά έως 8 ετών) και καλούμε τους συναδέλφους - μέλη μας και τα παιδιά τους, αυτής της ηλικίας, να παραβρεθούν και να απολαύσουν:
-         τη  θεατρική παράσταση «οι Νεράιδες και ο Άγιος Βασίλης» από την ομάδα ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ
-         το μοναδικό Μάγο …
-         μαγικές χορευτικές στιγμές με «Ζούμπα»
-         διάφορες εκπλήξεις, ζωγραφική προσώπου, μπαλονοκατασκευές,
Άγιο Βασίλη και άλλες πολλές εκπλήξεις και ασφαλώς θα υπάρχει καφές, χυμοί, βουτήματα, μπαγκέτες κτλ.  
2. Για τους συναδέλφους με μεγαλύτερα παιδιά (από 9 έως 14 ετών) ο Σύλλογος μας θα μοιράσει ειδικές προσκλήσεις για τα παιδιά αυτών των ηλικιών, καθώς και για ένα συνοδό όπου απαιτείται, για να παρακολουθήσουν την εξαιρετική θεατρική παράσταση «ΤοΦάντασμα του Κάντερβιλ» του Όσκαρ Ουάιλντ στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν στην Πλάκα (Φρυνίχου 14). Οι συνάδελφοι που θα πάρουν τις προσκλήσεις αυτές θα μπορούν φέτος να επιλέξουν μεταξύ της Κυριακής 21 Δεκεμβρίου 2014 στις 15:00, ή της Κυριακής 28 Δεκεμβρίου 2014 στις 11:00 ή στις 15:00 αντίστοιχα για να παρακολουθήσουν την προαναφερόμενη παράσταση.

3. Τέλος, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων – δράσεων - παροχών που διοργανώνει με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ο Σύλλογος μας θα δώσει και φέτος δωροεπιταγές, μικρής αλλά όχι αμελητέας στη σημερινή εποχή αξίας.

Προσοχή:

*Για το θέατρο θα πρέπει 5 ημέρες πριν να επικοινωνήσετε με το ταμείο,  στο τηλέφωνο 2103222464, για να κάνετε κράτηση θέσεων και να επισημάνετε ότι πρόκειται για πρόσκληση από το Σύλλογό μας. Επίσης, θα πρέπει να προσκομίσετε την πρόσκληση σας (μία για το κάθε άτομο) στο ταμείο την ώρα της παράστασης ώστε να την ανταλλάξετε με κανονικό εισιτήριο.
 
*Οι προαναφερόμενες εκδηλώσεις συνδιοργανώνονται με τον έτερο Σύλλογο Υπαλλήλων Γενικής Γραμματείας Κοινωνικής Ασφάλισης. 

·        Οι προσκλήσεις των εκδηλώσεων και οι δωροεπιταγές θα μοιραστούν
την Τρίτη 16 , Τετάρτη 17 και Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014,
από 10.00 έως 13.00, στο Γραφείο του Συλλόγου, Δραγατσανίου 8,
5ος όροφος.
·        Οι δωροεπιταγές θα μοιράζονται μέχρι 15 Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: