5 Δεκ 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠ - ΑΣΥ Απορίας άξιον

Την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, η συγκυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, προχωρά στην ψήφιση στην Βουλή, του προϋπολογισμού. Πρόκειται για έναν προϋπολογισμό της φτώχειας που επιβάλει  νέες περικοπές στις δαπάνες της υγείας, της παιδείας, της πρόνοιας και της κοινωνικής Ασφάλισης.
Η κυβέρνηση ετοιμάζει νέες περικοπές στις αποδοχές των εργαζομένων στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, την απελευθέρωση των μαζικών απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα και συνεχίζει τις απολύσεις στον δημόσιο τομέα οδηγώντας σε εκρηκτικές διαστάσεις την ανεργία και την φτώχεια.
Την ίδια στιγμή αλώνει περαιτέρω την νομοθεσία της κοινωνικής ασφάλισης, ανατρέποντας ακόμα και τα ώριμα συνταξιοδοτικά δικαιώματα των εργαζομένων.
Επιτίθεται στα συνδικαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων και κυρίως στο δικαίωμα της απεργίας.
Καταπατά το αυτονόητο δικαίωμα κάθε πολίτη,  στην μόρφωση και την εκπαίδευση και εξαντλεί όλον τον αυταρχισμό και την εκδικητικότητα της στον πρόσωπο ενός νεαρού κρατούμενου που ζητά να σπουδάσει.
Ετοιμάζεται να «καθαρίσει» το Σύνταγμα με «ανθρώπινο τρόπο», τους Σύριους πρόσφυγες , ανθρώπους άνδρες, γυναίκες και παιδιά που σώθηκαν από τον πόλεμο και διεκδικούν το δικαίωμα τους στην ζωή.
Αυτή η κοινωνική βαρβαρότητα πρέπει να σταματήσει.
Απορίας άξιον, ότι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά , η «Αγωνιστική Συσπείρωση»(δυνάμεις του ΚΚΕ) αναζητά λαγούς. Ως αγωνιστικός Ηρακλής Πουαρώ, «αποκαλύπτει» και «ξεμπροστιάζει» συναδέλφους μέλη παρατάξεων ως ιμάντες μεταβίβασης κομματικών επιταγών!!!! Αναζητά ολίγα ψηφαλάκια εν΄όψει των εκλογών των Υπηρεσιακών Συμβουλίων, με μεθόδους που αναπαράγουν τον συνδικαλισμό της κλειδαρότρυπας και της λασπολογίας!!! «Αγωνίζεται» για την καθαρότητα των αγωνιστών και του αγώνα, αποκομμένη από τις λαϊκές και συνδικαλιστικές κινητοποιήσεις !!! «Συσπειρώνει» μόνο το είδωλο της διότι μόνο αυτό έχει τα διαπιστευτήρια της αγωνιστικότητας  και της γνήσιας λαϊκής εκπροσώπησης!!!! Στηλιτεύει τον «μελλοντικό κυβερνητικό συνδικαλισμό» αλλά δεν λέει τίποτα για τον μέχρι τώρα ασκούμενο συνδικαλισμό και τις παρατάξεις που τον στήριξαν, και που τον  οδήγησαν στην απαξίωσή του.
Απορίας άξιον, ο ρόλος της Αγωνιστικής Συσπείρωσης , στην συνδικαλιστική καθεστηκυία τάξη του Υπουργείου Εργασίας!!!

Η Ανοικτή Συνέλευση Υπαλλήλων και η Αυτόνομη Πρωτοβουλία καλούν όλους τους συναδέλφους σε ενωτικό και μαζικό αγώνα.
Να ανατρέψουμε την κοινωνική βαρβαρότητα
Όλοι στο Συλλαλητήριο  στο Σύνταγμα την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, 6μμ

ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ-ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απόσμασμα απο την διακύρηξη της Επιτροπής του ΠΑΜΕ στο Υπ.Εργασίας για τις εκλογές των υπηρεσιακών συμβουλίων του 2012;
"Οι αιρετοί των ΠΑΣΚ–ΔΑΚΕ αποδείχτηκαν ως το μακρύ χέρι του κρατικού-κυβερνητικού μηχανισμού στα Υπηρεσιακά Συμβούλια. Αποδείχτηκαν «κρατικοί υπάλληλοι» και κατ’ επάγγελμα διαφθορείς συνειδήσεων, αρχιμάστορες των πελατειακών σχέσεων, της συναλλαγής και του ρουσφετιού.
Σου πουλάνε εξυπηρέτηση και εκδούλευση για πράγματα που αυτονόητα είναι δικαιώματά σου.
Μη δέχεσαι να σου τσαλακώνουν την αξιοπρέπεια και τη συνείδησή σου. «Μαύρισέ τους»!
Ποιός ακριβώς "κάνει πλάτες στον κυβερνητικό συνδικαλισμό"?

Ανώνυμος είπε...

Κόκκινε παπαγάλε ήπια ξίδι και επανέρχομαι.
Μιας και ειν’ του γούστου σου να συμπεριλαμβάνεις στα σχόλιά σου ιστορικές πηγές, δεν αναρτάς και κανένα κείμενο του Κόμματος επί εποχής Πλουμπίδη να μάθουμε από πρώτο χέρι οι νεότεροι ποιοι ήταν οι «χαφιέδες» την εποχή εκείνη;
Περιμένω αποστομωτική απάντηση, η τύχη της εργατικής τάξης κρέμεται από τα χείλη σου.

Αρτέμης

Ανώνυμος είπε...

To 12 !!!! είδες αν βγαζεις ανακοινωση μια φορά το χρόνο την μαθαίνεις απ έξω... ε ναι αφού το είπατε το 1996 και το 2012 ..... ε τότε....όλοι μ αυτό ασχολούνται