24 Δεκ 2014

Ευχές



Γιορτινές μέρες, όλοι γιορτάζουμε, όλοι περιμένουμε το καινούργιο που είναι έτοιμο να γεννηθεί  να διώξει μακριά το σκοτάδι από τις ζωές μας. Ας περάσουμε όσο γίνετε καλύτερα αυτές τις μέρες με τους ανθρώπους που αγαπάμε . 
Καλές γιορτές να ευχηθώ σε όλες και όλους    από δω και θα μου επιτρέψετε για φέτος αναγνώστες  μια προσωπική παράκληση     

Κινδυνεύοντας να γίνω βαρετή έρχομαι για μια ακόμη φορά  έρχομαι να ζητήσω από τους αναγνώστες αυτού του μπλογκ να σεβαστούν αυτό το χώρο δημόσιου διαλόγου . Από το 2006 διατηρώ αυτό τον χώρο επικοινωνίας . Είναι απόλυτα συνειδητή επιλογή  να επιτρέπεται η αυτόματη δημοσίευση 
σχολίων. ανωνύμων- ψευδωνύμων – επωνύμων  Ζητώ για μια ακόμη φορά οι αναγνώστες, αυτοί οι μεμονωμένοι κακεντρεχείς  να σεβαστούν αυτό το χώρο διαλόγου. Ξέρω ότι η μεγάλη πλειοψηφία των συναδέλφων που διαβάζουν , σχολιάζουν και  σέβονται τον χώρο αυτό, συμπεριφέρονται εντός αυτού πολιτισμένα.
Οι διαμάχες αυτές που αναπτύχτηκαν δεν αφορούν τα πραγματικά προβλήματα του Υπουργείου και του ΣΕΠΕ μας αποπροσανατολίζουν από αυτά …και είναι κρίμα να προσβάλλεται τόσο βάναυσα η νοημοσύνη μας .  Τα πραγματικά θέματα είναι άλλα και δεσμεύομαι να μείνω προσηλωμένη σε αυτά.
Με στεναχωρεί αφόρητα να εκμεταλλεύεται κάποιος κάποιοι το χώρο αυτό του δημόσιου διαλόγου για να ρίξει λάσπη …… Θα συνεχίσω όμως ακόμη και βαθιά στενοχωρημένη να υπερασπίζομαι τις αρχές μου, πολιτισμένα πάντα μα και αποφασιστικά και θα συνεχίσουν τα σχόλια  να ανεβαίνουν αυτόματα ……  .
Το ότι κάποιος, όποιος, διάλεξε στα σχόλια να αναπαράγει το βούρκο της ανακοίνωσης της ΠΑΣΚΕ  πρόβλημα του …..

Δεν υπάρχουν σχόλια: