11 Δεκ 2014

Επικίνδυνη δουλειά ο έλεγχος

Η "μαφία" στα καύσιμα είναι εδώ! Κουκουλοφόροι έσπασαν στο ξύλο δύο υπαλλήλους της Περιφέρειας Αττικής - Απίστευτες καταγγελίες...


Τις στιγμές που έζησαν οι τρεις υπάλληλοι της Περιφέρειας Αττικής, στα χέρια κουκουλοφόρων, το πρωί όταν πήγαν να κάνουν έλεγχο σε βενζινάδικο στο Ίλιον, περιγράφει στο newsit η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Ερμίνα Κυπριανίδου.

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη όταν οι υπάλληλοι της Περιφέρειας μετέβησαν το πρωί στο πρατήριο υγρών καυσίμων, προκειμένου να ολοκληρώσουν τον έλεγχο που είχε ξεκινήσει πριν περίπου μία εβδομάδα, μετά από σχετική καταγγελία ότι στο εν λόγω βενζινάδικο υπήρχε πειραγμένη αντλία.

Όπως περιγράφει η κ. Κυπριανίδου, οι υπάλληλοι ήρθαν αντιμέτωποι με δύο κουκουλοφόρους, οι οποίοι τους επιτέθηκαν βάναυσα, χτυπώντας τους στο πρόσωπο με γροθιές! Το περιστατικό, όπως καταγγέλλεται, έγινε ενώπιον πέντε ακόμη ατόμων, ανάμεσα στα οποία ήταν και ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου.

“Όταν σήμερα πήγαν οι τρεις υπάλληλοι της Περιφέρειας Αττικής να ολοκληρώσουν τον έλεγχο, που είχε ξεκινήσει από την περασμένη Τρίτη, μετά από καταγγελία για πειραγμένη αντλία, δέχτηκαν επίθεση από δύο κουκουλοφόρους. Παρόντες εκείνη τη στιγμή στο επεισόδιο ήταν και πέντε ακόμη άτομα, ανάμεσά τους και ο ιδιοκτήτης. Οι δύο κουκουλοφόροι χτύπησαν άγρια με μπουνές τους τρεις υαλληλους, στον έναν έσπασαν μάλιστα τα γυαλιά που φορούσε, με στόχο να τους παρεμποδίσουν να ολοκληρώσουν τον έλεγχο. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και ειδοποιήθηκε η Άμεση Δράση”, περιγράφει η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου κρατείται μέχρι αυτή την ώρα στο Αστυνομικό Τμήμα Ιλίου, καθώς δεν παρενέβη ώστε να βοηθήσει τους υπαλλήλους της Περιφέρειας.

Η κ. Κυπριανίδου σημείωσε πως ευτυχώς δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί κανείς από τους υπαλλήλους, οι οποίοι όμως αύριο θα εξεταστούν από ιατροδικαστή.

Και επανέλαβε σε όλους τους τόνους, πως η Περιφέρεια θα είναι αμείλικτη σε θέματα ελέγχων και καταπολέμησης της διαφθοράς. 

πηγή:newist

Δεν υπάρχουν σχόλια: