12 Νοε 2020

Την Κυριακή 15 Νεομβρίου θα γίνει τηλεδιάσκεψη των ΔΣ ΟΣΥΠΕ και Συλλόγου Εργαζομένων Υπ. Εργασίας για το ζήτημα της αναμόρφωσης του Οργανισμού του Υπουργείου μας

Αγαπητοί συνάδελφοι σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή θα γίνει τηλεδιάσκεψη των ΔΣ ΟΣΥΠΕ και Συλλόγου Εργαζομένων Υπ. Εργασίας για το ζήτημα της αναμόρφωσης του Οργανισμού του Υπουργείου μας σύμφωνα με πρόσκληση που λάβαμε σήμερα η οποία έχει ως εξής:


"Σε συνέχεια του μηνύματος των συναδέλφων της ΑΡΣΥ, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες υγειονομικές συνθήκες οι οποίες δεν μας επιτρέπουν τη δια ζώσης συναντήσεις αλλά και τις σύντομες προθεσμίες  προτείνεται να πραγματοποιηθεί Κοινή Συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη των Δ.Σ. της ΟΣ.ΥΠ.Ε. και του Συλλόγου μας στις 15 Νοεμβρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 18:00 (αφενός είμαστε σε καραντίνα, αφετέρου τις καθημερινές τα δίκτυα είναι φορτωμένα και ενδεχομένως να αντιμετωπίσουμε τεχνικές δυσκολίες λόγω και της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης των παιδιών) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στο ζήτημα  της αναμόρφωσης του Οργανισμού του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. 

Αναμένοντας το συντομότερο  την απάντησή σας, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Σημειώνω ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί η τηλεδιάσκεψη μέσω της υπηρεσίας του e:Presence.gov.gr η οποία δίνει τη δυνατότητα στους φορείς του Ελληνικού Δημοσίου να οργανώνουν και να πραγματοποιούν διαδικτυακές τηλεδιασκέψεις που χαρακτηρίζονται από υψηλή ασφάλεια, ποιότητα και αλληλεπίδραση." 

 

Παρακαλούμε να καταθέσετε  τα όποια σχόλια ή προτάσεις σας 

εδώ με μορφή σχολίου

στο μειλ 

ή στα τηλέφωνα 

6976763827 Παπαδημητρίου Σταυρούλα _Σύλλογος

6907632669 Ακούλογλου Γεωργία - ΟΣΥΠΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: