15 Μαρ 2021

Σωματείο εργαζομένων κούριερ για το θανατηφόρο τροχαίο έξω από την Βουλή του 23χρονου Ιάσωνα

Άμεσα αντανακλαστικά από το σωματείο εργαζομένων κούριερ... . Γιατί τα σωματεία είναι σημαντικά όταν αντιμετωπίζουν τα προβλήματα εδώ και τώρα .Γιατί κανείς δεν πρέπει να είναι μόνος του σε αυτή την... αυθαιρεσία.
Δείτε την ανακοίνωση :

Άλλο ένα φαινόμενο αστυνομικής αυθαιρεσίας αλλά και προσπάθεια συγκάλυψης από την ελληνική αστυνομία, ήρθε να προστεθεί την Παρασκευή 12 Μάρτη με το θανατηφόρο τροχαίο έξω από την Βουλή του 23χρονου Ιάσωνα από τον οδηγό του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της βουλευτή της ΝΔ Ντόρας Μπακογιαννη. 
Εικόνα 
 
Αυτόπτης μάρτυρας όπου σταμάτησε αμέσως για να πει τι είδε ήταν συνάδελφος μας κουριερ, ο οποίος δέχτηκε παρατήρηση από αστυνομικό με "εντολή '' να φύγει γιατί δεν είχε καμία δουλειά να βρίσκεται εκεί και στη συνεχεία απειλήθηκε ότι θα του κοπεί κλήση για κράνος.
 
 
Είμαστε στη διάθεση του συνάδελφου να τον στηρίξουμε και να παρέχουμε νομική κάλυψη, εφ όσον χρειαστεί. 
 
Ο κλάδος μας όπως και όλη η κοινωνία, βιώνει δύσκολες καταστάσεις λόγω κορονοϊού.
Στην έλλειψη νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού στα νοσοκομεία, την απουσία τεστ στους χώρους εργασίας, την μη τήρηση των μέτρων προστασίας από τους εργοδότες ,το γενικευμένο λοκνταουν που έχει αποτύχει και κουράσει τον κόσμο ,έχουμε μια κυβέρνηση που αντιμετωπίζει τους πάντες με αυταρχισμό με πρόσφατο παράδειγμα τα γεγονότα της Ν. Σμύρνης. 
 
Δυστυχώς πλέον φαίνεται να ακολουθείται από μια προσπάθεια απόκρυψής και εκφοβισμού μαρτύρων σε ένα θανατηφόρο ατύχημα....

Δεν υπάρχουν σχόλια: