15 Μαρ 2021

Σχετικά με ανάρτηση του Υπ. Εργασίας στον λογαριασμό του στο fb και ραδιοφωνικής του συνέντευξης στο Σκάϊ

Αναφορικά με την ανάρτηση του Υπουργού Εργασίας στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης της ραδιοφωνικής του συνέντευξης στο Σκάϊ , όπου βγάζει στη σέντρα συναδέλφους απλά επειδή άσκησαν προβλεπόμενο από το νόμο δικαίωμα τους εμείς ως ΑΡΣΥ δηλώνουμε ότι δεν αφήσουμε το γεγονός να περάσει στο ντούκου.

Εμείς ως ΑΡΣΥ αποστείλαμε στην ΟΣΥΠΕ πρόταση για ανακοίνωση καταγγελίας  καλώντας την να πάρει θέση. Είναι λυπηρό που για την πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΣΥΠΕ πέρασε απαρατήρητη  και αυτή η έμμεση απειλή και προσβολή στους συναδέλφους .
 
 
Εμείς ως ΑΡΣΥ δηλώνουμε ωστόσο, δεν θα ανεχτούμε κανένα νέο φαινόμενο «κοινωνικού αυτοματισμού» σε βάρος του συνόλου των εργαζομένων του Υπουργείου Εργασίας. Έχουμε υποστεί πολλά αυτά τα τελευταία χρόνια και φτάνει έως εδώ. Εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας προς τον Υπουργό Εργασίας, κ. Χατζηδάκη ο οποίος έσπευσε να δημοσιοποιήσει την μισή αλήθεια για το ζήτημα με αποτέλεσμα το σύνολο των συναδέλφων του Υπουργείου μας να υφίσταται αδίκως σήμερα αήθη σχόλια και επιθέσεις.

Δηλώνουμε ότι:

δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να δυσφημεί ένα ολόκληρο Υπουργείο  που μέσα στις αντίξοες συνθήκες της υγειονομικής και  οικονομικής κρίσης και της διάλυσης των εργασιακών σχέσεων και της υποτίμησης της εργασίας που έχουν βιώσει οι εργαζόμενοι όλης της χώρας  αποτέλεσε ένα ανάχωμα για αυτούς.

  Αγωνιζόμαστε  και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε  με κάθε μέσο, για την επίτευξη της πολυπόθητης ενδυνάμωσης και αναβάθμισης του Υπουργείου μας προς όφελος της Ελληνικής Κοινωνίας.  

 
 

 
 
 
Να θυμίσουμε εδώ  ότι :
 
  1.   ο Σύλλογος υπαλλήλων Γραμματείας Κοινωνικής Ασφάλισης έχει ήδη εκδώσει ΔΤ 
  2. για πολύ πιο ελαφρά περιστατικά χωρίς συνέντευξη σε ΜΜΕ με την πλειοψηφία του ΔΣ του Συλλόγου μας (ΠΑΣΚ - ΔΑΚΕ ) είχαμε εκδώσει σχετική ανακοίνωση

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: